
بهترین لپ تاپ معماری | لپ تاپ مناسب معماری
فهرست
وقت آن است که وارد شاخه معماری شویم و لپ تاپ مناسب معماری را برای کاربران خود معرفی کنیم. اگر با ابزارهایی مانند Autodesk کار میکنید، باید به دنبال لپ تاپی باشید که برای شما مناسب باشد. در این مقاله قصد داریم بهترین لپ تاپ معماری را برای مهندسان طراح و دیگر متخصصان خلاق معرفی کنیم. در گذشته، انتخاب لپ تاپ به توزیع متعادل عملکرد همراه با وزن، اندازه و کیفیت ساخت آن بستگی داشت. برای یک متخصص طراحی داخلی که روزانه از یک نرم افزار تخصصی برای کار خود استفاده میکند و نیاز به تصمیم گیری سریع و دقیق دارد، قطعا یک سری لپ تاپ جوابگوی او نیست.
این افراد باید از لپ تاپ باریکی استفاده کنند که حمل و نقل آن را در سفر آسان کند و در سفرهای بین کشوری شرایط آسان و راحتی بیشتری داشته باشند. این لپ تاپها همچنین باید قدرت لازم را برای اجرای ابزارهایی مانند Revit و 3DS برای آنها داشته باشند. معماری دانشجویانی که از برنامه اتوکد استفاده میکنند بیش از هر کاربر دیگری به کارایی لپ تاپ خود نیاز دارند و باید در انتخاب لپ تاپ مناسب معماری دقت کنند. دامنه لپ تاپها گسترش یافته و هر کاربری میتواند لپ تاپ مناسبی برای کار خود تهیه کند. پیشرفت تکنولوژی و اصطلاحات طراحی توسط تامین کنندگان بزرگ لپ تاپ این امکان را برای شما فراهم میکند تا یک دستگاه مناسب و قابل حمل برای کار خود تهیه کنید که از هر آنچه شغل شما نیاز دارد پشتیبانی کند.

بسته به آنچه که دارید، لپ تاپهای متعددی که در این مقاله ذکر شدهاند، قدرت، زیبایی و قابلیت حمل را برای شما فراهم میکنند و میتوانید بهترین لپ تاپ معماری را برای خود داشته باشید. هر یک از این لپ تاپها منحصر به فرد هستند و از نظر کیفیت نمایشگر، قدرت پردازنده و ظرفیت SSD میتوانند شگفت انگیز باشند. اولین چیزی که در هنگام خرید بهترین لپ تاپ معماری باید در نظر بگیرید، ارائه مشخصات فنی برتر است که باید در همه زمینه ها عالی باشد. پس از آن، کسانی که بودجه کافی دارند می توانند لپ تاپهایی بخرند که بهترین بازه قیمتی را در بازههای مختلف 12 میلیون تومان (500 دلار) تا 25 میلیون تومان (1000 دلار) دارند. به هر حال حق برای شما محفوظ است و میتوانید با دست بازتر خودتان را انتخاب کنید. با مجله نوبل ادامه دهید.
1) Lenovo ThinkPad P1 Gen 2

لپ تاپ Lenovo ThinkPad P1 Gen 2 یکی از محبوبترین لپ تاپهای سال 2019 است که مطمئنا از نظر قدرت و قابلیت حمل میتواند بهترین انتخاب شما برای لپ تاپ مناسب معماری در این لیست باشد. تیم لنوو به تولید لپ تاپهای این سری ادامه میدهد و به نظر میرسد نسل دوم سری P1 با عملکردی حتی بیشتر از قبل روانه بازار شده است.
قدرتمندترین نسخه این لپ تاپ از پردازنده نسل نهم اینتل Core i9 بهره میبرد و دارای حداکثر 1 ترابایت حافظه SSD و 4 گیگابایت گرافیک Nvidia Quadro T2000 میباشد. آخرین نسخه P1 از یک صفحه نمایش لمسی OLED اختیاری استفاده میکند که واضحترین تصاویر را برای عملیات تجسم خواهد داشت.
2) Microsoft Surface Laptop 3

این لپ تاپ به عنوان دنباله سری محبوب Microsoft Surface Book 2 شناخته میشود و نسخه جدید محبوبترین لپ تاپ سرفیس مایکروسافت است که نسبت به نسلهای قبلی خود بهبود یافته و گزینههای بیشتری را در اختیار طراحان داخلی و خارجی قرار میدهد. در داخل، میتوانید یک پردازنده AMD Ryzen یا یک پردازنده نسل دهم اینتل Core i7 داشته باشید که هر دو برای اکثر کارهای مدل سازی و رندر کافی هستند.
32 گیگابایت حافظه رم در این لپ تاپ در اختیار شماست و میزان حافظه لپ تاپ نیز 1 ترابایت است که فضای زیادی برای فایل های حجیم psd شما خواهد بود. کاربران با دانش کامل میتوانند از گزینههای رقابتی این لپ تاپ استقبال کنند و طراحی زیبای آن را در کنار تمامی مشخصات فنی آن داشته باشند. این لپ تاپ در رنگهای مشکی مات، پلاتینیوم، آبی کبالتی یا شنی عرضه میشود. که تمامی این مشخصات او را به یکی از بهترین لپ تاپ معماری تبدیل کرده است.
3) MSI P65 Creator

لپ تاپ MSI P65 Creator به عنوان یک دستگاه قدرتمند شناخته میشود که دارای 32 گیگابایت رم، پردازنده نسل نهم اینتل Core i7-9750h و حافظه ذخیره سازی Tetron Glacier با ظرفیت 1 ترابایت است. با این حال بزرگترین ویژگی این لپ تاپ نمایشگر آن است و با رزولوشن 4K میتواند رنگهای زنده و مشکی عمیق را ارائه دهد. این ویژگی برای طراحان خبره عالی است و میتواند یک مزیت بزرگ در ایجاد تجسمهای ممتاز و ساختار یافته باشد.
نرم افزار انحصاری MSI بر روی این لپ تاپ ام اس آی نصب شده و Creator Center نام دارد و چهار حالت ویژه را در اختیار شما قرار میدهد. عملکرد بالای این لپ تاپ در کنار بالانس بالا، نویز کم و باتری عالی آن است که میتوانید بسته به نوع کار خود آن را انتخاب کنید.
4) Dell Precision 7540

در نوامبر سال گذشته لپ تاپ قدرتمند Dell Precision با صفحه نمایش 15 اینچی به نام 7540 که یکی از بهترین لپ تاپ معماری است عرضه شد که شامل ویژگیهای چشمگیری مانند کارت گرافیک Quadro RTX 5000 انویدیا بود. اکثر طراحان و معماران میتوانند از این ویژگی چشمگیر استفاده کنند. افرادی که قصد تولید انیمیشن با وضوح بالا و سایر محتوای ویدیویی را دارند میتوانند از امکانات ارزشمند این لپ تاپ دل استفاده کنند.
بیشتر مشخصات این لپ تاپ فک است و در بسیاری از لپ تاپها نمیتوانید آنها را ببینید. حافظه رم 126 گیگابایتی در کنار حافظه 2 ترابایتی SSD این محصول را به یکی از قدرتمندترین دستگاههای موجود تبدیل کرده است. ترکیبی از قدرت و طراحی، این محصول دارای اولین پردازنده گرافیکی ردیابی اشعه در جهان است. این بدان معنی است که کارشناسان فنی میتوانند به راحتی با وظایف طراحی و تجسم سازه کنار بیایند. معمارانی که بودجه کمی دارند میتوانند ویژگیهای این لپ تاپ را بررسی کنند زیرا قدرت خرید بهتری برای آن خواهند داشت.
5) HP ZBook 15 G5

لپ تاپ اچ پی ZBook 15 G5 برای چندمین بار در لیست بهترین لپ تاپ معماری قرار گرفته است، در حالی که نسخه کمی قدرتمندتر به نام G6 از برند HP در بازار وجود دارد. نسخه G5 همچنان برای کاربران مناسب است زیرا با هزینه کمتری نسبت به سال گذشته مشخصات لازم را در اختیار شما قرار میدهد.
لپ تاپ HP ZBook 15 G5 از زمان عرضه خود به عنوان قدرتمندترین دستگاه همراه در جهان شناخته شده است و با اکثر رایانههای رومیزی مطابقت دارد و برای طراحان حرفهای که به طور مرتب از بستههای نرم افزاری سنگین استفاده میکنند ایده آل است. بسته به عملکردی که نیاز دارید، گزینههای مختلفی برای ارتقای لپ تاپ خود نیز خواهید داشت، اما ما حداقل 32 گیگابایت رم و 1 ترابایت حافظه SSD را توصیه میکنیم تا سالها از آن استفاده کنید.
6) Lenovo ThinkPad P43s

برای آن دسته از طراحان و معمارانی که مدام در سفر هستند، اندازه و وزن لپ تاپ برایشان بسیار مهم است و میتواند اولویت اول خریدشان باشد. لنوو با معرفی مجدد یک لپ تاپ 14 اینچی همراه با نام Lenovo ThinkPad P43s که تنها 1.4 کیلوگرم وزن دارد، به این خواسته کاربران پاسخ داده است.
البته این موضوع نباید کاربران را فریب دهد چرا که این لپ تاپ همچنان از نظر قدرت عملکرد بالایی دارد و با پردازنده هشت هسته ای اینتل، گرافیک Nvidia Quadro P520 و حافظه 2 ترابایتی SSD میتواند ایده آلترین گزینه برای چنین مواردی باشد. کاربران لپ تاپ Lenovo ThinkPad P43s عمر باتری بالایی دارد و همچنین دارای گواهینامه ISV است. قطعات حرفهای و قابلیت اطمینان بالای این محصول باعث شده تا ارزش خرید بالایی در بازار داشته باشد.
جمع بندی
هنگام خرید بهترین لپ تاپ معماری برای نیازهای فردی خود، عوامل خاصی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. اگر دانشجوی معماری هستید یا به تازگی به عنوان یک معمار جوان استخدام شدهاید، میتوانید مشخصات مختلف لپ تاپ مورد نظر خود را بررسی کرده و خرید بهتری داشته باشید.
به عنوان مثال، هر دانشجوی معماری یا معمار حرفهای از نرم افزار قدرتمند CAD و مدل سازی استفاده میکند. بنابراین عاقلانه است که حداقل از یک پردازنده Intel Core i5 یا بالاتر استفاده کنید تا بتوانید این برنامهها را بدون دردسر اجرا کنید. در کنار CPU، GPU باید برنامههایی مانند Rhino، 3ds Max، ArchiCAD، Revit یا Vectorworks را نیز اجرا کند. همه این برنامه ها به یک کارت گرافیک عالی نیاز دارند. بنابراین، لپتاپی که از حداقل 4 گیگابایت پردازنده گرافیکی vRAM برای پردازش روان استفاده میکند، برای شما ایدهآل خواهد بود.
حافظه رم نیز بسیار مهم است و بخش اصلی یک لپ تاپ مناسب معماری را تشکیل میدهد. هنگامی که کارهای چندوظیفه ای را روی لپ تاپ خود اجرا میکنید که نیاز به رندرینگ با کیفیت دارند، باید از لپ تاپی با حداقل 16 گیگابایت رم استفاده کنید. اگرچه معمولاً 8 گیگابایت برای کارهای مورد نیاز یک معمار کافی است.
بهترین لپ تاپ معکاری از دیدگاه تکنولوژی و دیجیتال چیست؟
Acer Aspire 5, Lenovo Flex 14, ASUS VivoBook 15 این سه لپ تاپ در کنار مدلهای دیگر بهترین لپ تاپهای بازار هستند که در این مقاله به معرفی و بررسی آن ها پرداختهایم.
مهم ترین نکتهای که در خرید بهترین لپ تاپ معماری باید به آن توجه کرد چیست؟
اولین نکته ای که در هنگام خرید بهترین لپ تاپ معماری باید به آن توجه کنید، ارائه مشخصات فنی برتر است که باید در همه زمینه ها عالی باشد.
چرا باید در خرید بهترین لپ تاپ معماری دقت بیشتری کرد؟
معماران باید از لپتاپ باریکی استفاده کنند که حمل آن را در سفر راحت کند و در سفرهای درون استودیوییشان شرایط سادهتر و راحتتری داشته باشند. این لپ تاپ ها همچنین باید قدرت لازم را برای اجرای ابزارهایی مانند Revit و 3DS برای آنها داشته باشند. مسلما دانشجویان معماری که از برنامه اتوکد استفاده می کنند بیش از هر کاربر دیگری نیاز به کارایی لپ تاپ خود دارند و باید در انتخاب لپ تاپ مناسب دقت لازم را داشته باشند.