بررسی گوشی آنر x8 | مشخصات، دوربین و قیمت
بررسی گوشی آنر x8 ؛ مشخصات آنر x8 ؛ قیمت هانر 8x 128 ؛ قیمت گوشی آنر x8 ؛ معایب گوشی honor 8x ؛ آنر x8 5g ؛ قیمت گوشی honor 8x دیجی کالا
فهرست مطالب
در اینجا با بررسی گوشی آنر x8 با شما هستیم. گوشی در محدوده قیمتی 5.5 تا 6 میلیون تومان که چند مرد آن را می بینیم. ابتدا باید بگویم که آنر نزدیک به یکی دو سال است که از هواوی جدا شده و اکنون مستقل است و دیگر ربطی به هواوی ندارد. علاوه بر بررسی مشخصات این گوشی، قصد دارید مقایسه آنر X8 با سامسونگ A23 و شیائومی ردمی نوت 11 اس را در این مطلب بخوانید. پس اگر قصد خرید گوشی بین 5 تا 6 میلیون تومان را دارید تا انتها با مجله نوبل همراه باشید.
نقاط مثبت
- طراحی زیبا
- شارژدهی خوب باتری
- سخت افزار با قدرت مناسب
- تشخیص چهره و سنسور اثر انگشت سریع
نقاط منفی
- نبود لرزشگیر اوپتیکال و عملکرد ضعیف دوربین در محیط های کم نور
- عملکرد نه چندان خوب هوش مصنوعی در بهبود تصاویر
- استفاده از درگاه میکرو یو اس بی به جای Type-C
مشخصات کلی
- سال ساخت :2022
- اندروید : 11 بدون سرویس های گوگل
- حافظه :128 گیگابایت
- رم: 6 گیگابایت
- دوربین : 64/5/2/2 مگاپیکسل
- دوربین سلفی : 16 مگاپیکسل
- اثر انگشت :دارد /کنار گوشی
- باتری :5000 میلی آمپر ساعتی
- شارژ سریع : 22.5 واتی
طراحی گوشی Honor X8؛ شیک و جذاب
طراحی Honor 8X با اینکه پلاستیکی است اما واقعا خوب است. قسمت پشتی گوشی طراحی بسیار جالبی دارد. در رنگی که بررسی کردیم از پایین به سمت بالا از آبی تیره تا کمی روشن تر می شود. دوربین در دو سطح بیرون زده که خیلی زیاد و آزاردهنده نیست. گوشی روی یک سطح صاف لیز می خورد اما شکلی جذاب و خنک دارد. چهار لنز بالا در سمت چپ مربع هستند. یک فلاش در وسط آنها وجود دارد. لوگوی افتخار نیز در پشت قرار دارد. اثر انگشت در این رنگ آبی باقی می ماند. یک رنگ نقره ای و یک رنگ مشکی دیگر دارد که می توانید Honor 8X را در رنگ های مختلف خریداری کنید. طراحی پشتی آن واقعا شیک و جذاب است. با اینکه پلاستیکی است اما حس شیشه بودن را به شما القا می کند و می توان گفت خوش ساخت و از مواد خوبی ساخته شده است. دور تا دور گوشی پلاستیکی است.
در زیر گوشی پورت Type-c، جک 3.5 میلی متری، میکروفون و بلندگو قرار دارد. در لبه سمت راست دکمه های پاور و تنظیم صدا، حسگر اثر انگشت نیز در اینجا قرار دارد. در بالای گوشی می توانید یک اسپیکر و یک میکروفون را ببینید. در لبه سمت چپ سینی سیم کارت قرار دارد که فقط از دو سیم کارت پشتیبانی می کند و هیچ کارت حافظه ای در این گوشی وجود ندارد.
حدود 92-93 درصد از پنل جلویی صفحه نمایش. هواوی و آنر واقعاً در این بخش کم حاشیه عملکرد خوبی دارند، حتی در گوشی های ارزان قیمت، میان رده و ارزان. تماشای این نمایشگر بدون حاشیه واقعا لذت بخش است، فقط کمی از پایین حاشیه ها بسیار زیاد است که می توان از آن چشم پوشی کرد. دوربین سلفی در سوراخ پانچ. گوینده مکالمه نیز واضح است.
به طور کلی گواهی خاصی وجود ندارد. طراحی بسیار زیبا و خوش ساختی است. شکلی صاف دارد که وقتی گوشی را به صورت عمودی روی میز قرار می دهید مانند آیفون روی سطح می ماند. در بخش طراحی، عملکرد بهتری نسبت به A23 دارد و تقریباً مشابه شیائومی Redmi Note 11S است. همچنین از کیفیت خوب و طراحی خوش ساخت و سازگاری برخوردار است.
صفحه نمایش گوشی Honor X8؛ حاشیه کم
در قسمت صفحه نمایش Honor X8 شاهد یک صفحه نمایش IPS با کیفیت 1080p هستیم که 90 هرتز است. اتفاقی که در این پنل می افتد این است که شما واقعا کیفیت بسیار خوبی دارید. چون رزولوشنشون 1080 هست واقعا کیفیت خوبی داره. نکته جالب و جذاب این نمایشگر این است که اگر زیر نور مستقیم خورشید قرار نگیرید، رنگ و نور در زوایای مختلف مخدوش نمی شود. بسیاری از صفحه نمایش های IPS وقتی از زاویه به آن نگاه می کنید رنگ و روشنایی آن را تغییر می دهند. این اتفاق در این اکران نمی افتد که یکی از اتفاقات مثبت است. اما به هر حال، صفحه نمایش IPS داستان هایی دارد. این بدان معنی است که شما در زیر نور مستقیم خورشید روشنایی صفحه نمایش پایینی دارید.
در این بازه قیمتی A23 تقریبا همان پنل است و می توانم بگویم با این گوشی با حاشیه های بیشتر برابری می کند اما در این گوشی حاشیه های کم نسبت به آن واقعا یک برگ برنده است. اما Redmi Note 11S صفحه نمایش AMOLED دارد که از نظر عملکرد صفحه نمایش واقعا بهتر است. اما در کل کیفیت و وضوح آن در مقایسه با IPS خوب است. Middle S نه خیلی بد است و نه خیلی بد. اما برگ برنده آن حاشیه های کم است.
باتری گوشی Honor X8؛ ضعف
در بخش باتری، Honor X8 دارای باتری با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت است که کمی ضعیف است. یک ساعت بازی تمام وقت با این گوشی حدود 20 درصد شارژ را کاهش می دهد و شارژدهی آن کمی ضعیف است. در مقایسه با A23 خیلی ضعیف نیست اما در مقایسه با Redmi Note 11S بسیار ضعیف است زیرا باتری 5000 میلی آمپری دارد. البته A23 از این بهتر است و آنر 8 ایکس رتبه سوم را می گیرد. یک آداپتور شارژ سریع 22.5 واتی در جعبه وجود دارد که می تواند گوشی را در حدود یک ساعت و یک ربع تا یک ساعت و بیست دقیقه به طور کامل شارژ کند.
عملکرد آن در شارژ معمولی و در شارژ ضعیف است. پاشنه آشیل این گوشی باتری است. این تنگی داستان است. باتری فدا شده تا گوشی را باریک کند. اگر بخواهید به طور معمول از آن استفاده کنید، یک روز کامل در طول روز شارژ می شود. نرمال یعنی کار با اینستاگرام، تلگرام، واتس اپ و کمی وبگردی. ولی اگه میخوای بازی کنی، اینستاگرام زیاد بگردی، VPN رو روشن کنی، بری ویدیوهای یوتیوب و اینجور چیزا ببینی، یه روز کامل ازت پول نمیگیره.
امنیت گوشی Honor X8
حسگر اثر انگشت زیر دکمه پاور. عملکردش خوبه به نظر من جایگذاری آن واقعا خوب است. گاهی اوقات، اگر انگشت خود را به درستی قرار ندهید، روش کمی با تاخیر انجام می شود. اما اگر انگشت در مسیر درست قرار گیرد، عملکرد آن خوب و سریع است. همچنین دارای سیستم تشخیص چهره دو بعدی است که به خوبی کار می کند.
دوربین Honor X8، سلفی خوب
قسمت بعدی دوربین است که یک قسمت بحث برانگیز است! سنسور اصلی لنز 64 مگاپیکسلی است. عکس هایی که با سنسور لنز اصلی می گیرید در سطح قیمتی که برای آنها می پردازید واقعا خوب هستند که قابل قبول نیست. یعنی رنگ درستی می بینید. تراز سفیدی خیلی دقیق نیست، اما رنگ درستی می بینید. شما می توانید جزئیات تقریبا مناسب و محدوده دینامیکی خوب را ببینید. یعنی به اندازه ای که خرج می شود خوب است.
برخی از سنسور لنز اصلی آن و عکس های گرفته شده با آن بهتر از A23 هستند. اما سنسور اصلی ردمی نوت 11 اس 108 مگاپیکسلی است که قطعا از نظر عکاسی از هر دو گوشی A23 و Honor X8 بهتر است.
1. پرتره
در عکس های پرتره عملکرد خیلی خوب نیست اما سنسور 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق دارد معمولا در 60 درصد مواقع عکس بدون مشکل جدا می شود و برخی جزئیات و نور سوژه خوب نیست اما می توانم بگویم که رضایت بخش است قابل قبول و خوب نیست.
2. حالت شب
عکاسی در حالت شب را به هیچ عنوان یک روش در نظر نگیرید. full of noise سعی میکنه صداها رو کم کنه و در شب هیچ اتفاقی براش نمیفته و میتونم بگم سنسور اصلی کار خودش رو به خوبی انجام میده.
3. تله فوتو
سنسور تله فوتو ندارد اما می توانید زوم دیجیتال دوبل داشته باشید که به خوبی کار می کند و زوم دو برابری خوبی به شما می دهد.
4. فوق العاده عریض
سنسور 5 مگاپیکسلی فوق عریض این گوشی یک مشکل بزرگ دارد و آن تنظیمات نوردهی است. نورسنجی اشتباه است. وقتی می خواهید فوکوس کنید، به دلیل نداشتن فوکوس خودکار، برخی از نورها مختل می شوند. به عنوان مثال، بخشی از تصویر روشن می شود. همین موضوع باعث قاطی شدن رنگ ها می شود. مثلا اگر بخواهید از یک میز مشکی در حالت فوق عریض عکس بگیرید، میز یکباره سفید می شود! خاکستری می شود! و آنطور که باید باشد نیست. عکس های فوق عریض Honor X8 ضعیف هستند و نمی توانید آن را وارد رقابت کنید. اما تنها با امکان ثبت یک عکس فوق عریض، می توانید از آن در شرایط نوری مناسب استفاده کنید.
5. اولترا واید
یک سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی هم داریم که نه! شما باید 4 سانتی متر با سوژه خود اختلاف داشته باشید که با مشاهده این تفاوت می بینید که رنگ سبز یا بنفش می شود. فوکوس خیلی دقیق نیست و نمی توانید ماکروهای خیلی خوبی بگیرید. ماکروس نیز فانتزی است.
6. فیلمبرداری
در قسمت فیلمبرداری این گوشی تنها 1080 با نرخ فریم 30 دارد.همین اتفاقی که در بین رقبای خود می افتد. اما با آن می توانید ویدیوهای خوبی ضبط کنید. یعنی کیفیت فیلم های گرفته شده با آن بسیار خوب است. لرزش مناسب و سرعت تغییر فوکوس نیز مناسب است. این بدان معناست که شما می توانید ویدیوهای خوبی را در محدوده آن بگیرید.
7. سلفی
برویم سراغ دوربین سلفی که به نوعی برگ برنده این گوشی است و می تواند به طور کامل با رقیب خود سامسونگ که آن را رد کرده و با شیائومی ردمی نوت 11 اس رقابت می کند، رقابت کند. سنسور 16 مگاپیکسلی دارد، عکس هایی که با آن می گیرید واقعا خوب هستند. همه چیز خوب است. این بدان معناست که نورسنجی خوب است، تراز سفیدی خوب است و محدوده دینامیکی خوب است. تصویری که می بینید زیبا است، وقتی زوم می کنید، هنوز جزئیات را در اختیار دارید. خیلی آبرنگ نیست و تصویر نورپردازی بسیار خوبی دارد و می توانم بگویم که سلفی یکی از نکات مثبت آن است.
اما ویدیوهای سلفی چطور؟ این 1080p با نرخ فریم 30 است. نکته جالب در مورد این سلفی این است که مانند برخی از گوشی هایی که دفعه قبل بررسی کردیم، فریم آن خیلی محدود نیست و خیلی بسته نیست. دوربین سلفی آن نیز می تواند ویدیوهای واقعاً باکیفیتی بگیرد.
اینم از قسمت دوربین در کل اگر بخواهم بگویم دوربین اصلی رتبه دوم را دارد یعنی ردمی نوت 11s اول است و A23 آخرین (سوم) است. دوربین سلفی این گوشی در نوع خود بی نظیر است. یعنی آنر X8 اول است و بعد از آن Redmi Note 11S و در نهایت A23 قرار می گیرد.
سخت افزار گوشی Honor X8؛ ناپایدار؟
اسنپدراگون 680 قلب تپنده Honor X8 است، این پردازنده نیز در A23 است. احساس می کنم خط تولید این دو گوشی در کنار هم بود. همین بس که همه چیز شبیه بقیه است! اسنپدراگون 680 هم مثل بقیه هستند. عملکرد پردازشی مناسب و در بازی های سنگینی مانند کالاف دیوتی می توانید بدون لگ و باگ در حالت Medium به زیبایی بازی کنید. اگه روی High قرار بدید لگ و باگ داره. این خیلی خوب نیست، اما اگر خیلی به شما آسیب بزند، مهم نیست. البته خیلی پایدار نیست.
زمانی که حدود 40 دقیقه بازی می کنید، شاهد کاهش نرخ فریم از حدود 45 به 50 به حدود 35 تا 40 خواهید بود. این نرخ فریم خوب در دراز مدت تاثیر کمی روی بازی می گذارد. یعنی عملکرد پردازنده پایدار نیست اما خوب است و می توانید تا یک ساعت بدون تاخیر و باگ بازی کنید. سپس باید استراحت کنید و دوباره آن را شروع کنید زیرا تلفن داغ می شود و دما می تواند تا 43 44 برسد که در هنگام بازی طبیعی است. این گرما باعث می شود عملکرد ناپایدار باشد.
در محیط کاربری می توانید بدون هیچ لگ و باگی بسیار روان و خوب کار کنید. انیمیشن های استفاده شده در آن واقعا انیمیشن های جالبی هستند که یک پردازنده قدرتمند به آنها کمک می کند. عملکرد دیگری هم دارد، توربو رم. Honor X8 دارای 6 گیگابایت رم است. وقتی روی گوشی فشار می آید و مالتی تسکینگ اتفاق می افتد، 2 گیگابایت رم از حافظه داخلی می گیرد و 6 گیگابایت به آن اضافه می کند و در کل می شود 8 گیگابایت رم. برای گوشی های سامسونگ مثلا رم پلاس و رم توربو برای این گوشی که میتونید در مالتی تسکینگ استفاده کنید خود گوشی این کار رو انجام میده تا راحتتر کار کنید.
رابط کاربری گوشی Honor X8؛ حس اندروید 9!
اندروید 11 و Magic UI 4.2. اتفاق مثبت و جالبی که در این گوشی افتاده این است که دیگر تحریمی وجود ندارد و می توانید از خدمات گوگل استفاده کنید. رابط کاربری ارائه شده توسط Honor یک رابط کاربری خوب است. ساده است، اما طراحی به گونه ای است که انگار هنوز اندروید 9 دارید. نمادها قدیمی هستند. این ویژگیهای شخصیسازی زیادی را به شما نمیدهد، اما واقعاً برای اندازهاش خوب کار میکند.
می توانید از تم های مختلف استفاده کنید. از انتقال های مختلف استفاده کنید. دارای ویژگی های امنیتی است که به شما امکان می دهد دسترسی به برنامه ها و رویدادهایی را که در آن رخ می دهد مدیریت کنید. اینها اندروید پایه هستند. می توانید چیزهای جالبی را روی صفحه نمایش آن تجربه کنید. اولین مورد، Eye Comfort است که نور آبی را که از صفحه نمایش میآید برای محافظت از فنر جذب میکند، که میتواند به شما برای استفاده طولانیمدت بدون آسیب رساندن به چشمتان کمک کند.
دارای حالت کتاب الکترونیکی است که با لمس آن صفحه زرد و خاکستری (مانند نی) می شود تا در صورت مطالعه چشمان شما را اذیت نکند. البته حالت تاریک نیز پشتیبانی می شود، زیرا صفحه نمایش IPS تاثیر زیادی روی عملکرد باتری ندارد. همچنین می توانید سرعت نمایش را تغییر دهید. می توانید پالت های رنگی نمایشگر را تغییر دهید. شما می توانید مدل های مختلف آیکون را در صفحه اصلی تجربه کنید، اما همچنان می گویم که رابط کاربری از نوع دیگری است که زیاد آزاردهنده نیست. خدمات گوگل هم دارد. رابط کاربری یک موضوع سلیقه ای است، اما قطعا نسبت به One UI و MIUI کمتر قابل تنظیم است زیرا تعداد کاربران کمتری دارد. البته کاربران زیادی در چین وجود دارد. اما در هر صورت، توسعهای را که در سایر رابطهای کاربری در آنر وجود دارد، کمتر خواهید دید.
عملکرد بلندگو Honor X8
صدا فقط از یک بلندگو می آید و این نقطه ضعف است. بلندگو به دلیل مونو بودن بلندی خوبی دارد اما وقتی آخرین سطح بلندی را تنظیم می کنیم، تفکیک صدا به هم می خورد و نمی توانیم صدای سازها را تشخیص دهیم. عملکرد آن در ارتفاع خوب است اما از نظر کیفیت و وضوح چندان تعریف نشده است.
آیا گوشی Honor X8 ارزش خرید دارد؟
این گوشی تقریبا امروز با قیمتی در حدود 5700 وارد بازار شده است (البته احتمال کاهش قیمت هم وجود دارد). گوشی موبایل Honor X8 در بخش طراحی حرفی برای گفتن دارد. این به شما احساس واقعا خوبی می دهد. کیفیت ساختش واقعا خوبه و طراحی خیلی شیک. در قسمت صفحه نمایش طبیعی است اما صفحه نمایش بهتری داریم. نمایشگر Redmi Note 11S بهتر از این گوشی است. برگ برنده اش در نمایش همان حاشیه های کوچک است.
باتری پاشنه آشیل آن است و شارژ آن می تواند شما را آزار دهد. البته این کیس برای مصارف سنگین است. اگر زیاد فیلم می گیرید، زیاد از دوربین استفاده می کنید، VPN را زیاد روشن می کنید و در یوتیوب ویدیو می بینید یا زیاد پخش می کنید، مثلا باتری آزاردهنده است. برای استفاده های معمولی، باتری واقعا قابل قبول است.
در بخش دوربین، سطح متوسط است، به این معنی که می تواند نیازهای شما را برآورده کند. ویژگی های فانتزی ندارد. هیچ نقطه ضعف یا ضعف عمده ای ندارد. سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو فانتزی. سنسور فوق عریض 5 مگاپیکسلی عملکرد چندان خوبی ندارد. می توانید با آن عکس های خوبی بگیرید و فیلم های خوبی ضبط کنید. نقطه قوت آن در دوربین سلفی است که می توانید هم عکس و هم فیلم باکیفیت بگیرید.
منبع: notebookcheck